Chec aperitiv cu parizer de porc

de roxana_simona in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2016 | 13086 vizualizari

 

Reteta inspirata http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-cu-branza-si-sunca-75885.html

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 5-6 felii de parizer de porc
  • 50 g cascaval delaco
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu parizer de porc:

Ouale se amesteca bine cu condimentele si faina amestecata cu praful de copt.

Parizerul se taie cuburi si se amesteca cu compozitia de ou,morcovul si cascavalul se dau pe razatoarea mare iar ceapa se taie feliute subtiri.

Se amesteca toate ingredientele,se condimenteaza dupa gust.

Intr-o tava de chec punem hartie de copt si turnam compozitia,se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu parizer de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

25.02.2016, 15:14

mirela0911 1

25.02.2016, 18:04

Tare frumos a iesit!

roxana_simona 1

03.03.2016, 12:44

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu telemea