Chec cu capsuni si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 31 Mai 2012 | 2197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 linguri iaurt
  • 5 linguri ulei
  • 1/2 cana zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 2 lingurite cacao
  • 10-12 linguri faina
  • capsuni
  • 50 gr ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capsuni si ciocolata:

Ouale(de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul,pana acesta din urma se topeste. Adaugam iaurtul si uleiul. Apoi punem laptele si esenta. Faina o amestecam cu praful de copt,apoi treptat,o adaugam in compozitie. La urma punem cacaoa si mai mixam pana o incorporam.

Ungem o tava de chec cu unt si turnam compozitia in ea. Ciocolata o taiem bucatele,dar nu foarte mici. Capsunile le spalam,indepartam coditele ,apoi le taiem feliute. Pe mijlocul checului asezam feliute de capsuni,iar deasupra punem bucatele de ciocolata.

Dam tava in cuptorul incins,dar la o temperatura potrivita,160-170 de grade. Lasam checul pana este copt bine(facem testul cu scobitoarea). Cand este gata,il scoatem din cuptor,il lasam sa se raceasca,apoi putem servi.

 

RETETA IN IMAGINI

Chec cu capsuni si ciocolata-0
Chec cu capsuni si ciocolata-1
Chec cu capsuni si ciocolata-2

COMENTARII (28)

Rocsi 1

02.06.2012, 13:02

Mamaie!

Mirela_Tilvescu 1

01.08.2012, 23:52

Arata foarte bine si o sa-l incerc si eu.Felicitari!

Rocsi 1

02.08.2012, 10:31

Multumesc Mirela.Sper sa fie pe placul tau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04