Chec cu model

de MARI34 in Prajituri, 1 Sep 2013 | 11093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 225 gr zahar
  • 125 ml lapte
  • 225 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • esente de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu model:

Se bat cu mixerul ouale cu zaharul, pina se topeste zaharul, se adauga laptele rece, esentele, se amesteca din nou. Punem uleiul, apoi faina si praful de copt, amestecam bine, apoi impartim compozitia in doua parti. Le punem in boluri, iar intr-un bol adaugam cacaoa, celalalt bol ramine cu compozitia alba. In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina punem asa: pe mijlocul tavii punem o lingura de compozitie alba, peste ea o lingura de compozitie cu cacao si iar peste ea o lingura alba si tot asa, pina ne ramine jumatate din ambele compozitii. Punem apoi cate 10 linguri albe, 10 linguri cu cacao si tot asa pina se termina compozitia. Dam la cuptor circa 30- 35 minute

 

TIPS-URI

1

delicios si deosebit,

2

daca vrem mai multe dungi pe chec,trebuie sa punem o lingura cu compozitie alba,apoi una cu cacao ,facem asa pina se termina compozitia

3

eu la acest chec m-am grabit,nu aveam timp ,asa ca la un momentdat am pus cate 10 linguri de compozitie din fiecare,si asa mi-a iesit cum e in poza

COMENTARII (6)

MARI34 1

02.09.2013, 13:40

ok mersi mult ,modifica tu te rog,promit ca voi scrie corect,mersi

tanyapatap 1

02.09.2013, 17:44

Corinuta 1

03.09.2013, 00:20

Frumos cu model! Merge bine la o cafea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: