Chec cu morcovi si portocale

de JustLoveCookin in Dulciuri, 14 Noi 2010 | 9654 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

14.11.2010, 09:07

AH! Si cum arata!

Bunica 1

14.11.2010, 09:19

Ce bine arataaaaa!

Sidy 1

14.11.2010, 09:43

Gata m-ai convins !!!! Am sa o fac si eu, asa ca ...la favorite cu ea Si daca in loc de bicarbonat adaug praf de copt ?

divainbucatarie 1

14.11.2010, 10:10

De mult timp vreau sa fac si eu retete cu morcovi la dulciuri, dar uite ca m-ai convins sa incerc mai repede!

nadina73 1

14.11.2010, 10:13

super,m-ai convins si pe mine,felicitari la favo si 5f

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 11:30

Asa sunt eu convingatoare,insa doar daca sunt 100% sigura de ceea ce transmit
The Whole Truth and Nothing But the Truth! So Help Me God !

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 11:37

Doamna Sidy, bicarbonatul e pe langa praful de copt,fiindca singur nu cred ca e in stare sa umfle atat de mult checuletul, si de obicei bicarbonatul este folosit in toate tartele/prajiturile ce contin fructe sau legume,in special cu aciditate ridicata,ca un ajutor in plus,fiindca are si proprietatea de a absorbi cumva lichidele in exces,lasate de fructe.Dupa cum vei vedea,in momentul in care pui morcovul,va deveni super lichida compozitia care cu putin inainte era un aluat.Insa daca va deranjeaza,puteti pune jumatate de pliculet de pdc si jumatate lingurita de bicarbonat.

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 11:42

Am scris cad 'va' cand 'veti' ,insa e un defect de la editarea retetelor. Nu sunt agramata. Cand vorbesc despre mancare ma pierd in limbajul si stilul editarii. Scuzele mele Dna Sidy.

silvi0ara 1

14.11.2010, 11:48

Arata minunat.

La Ancuta 1

14.11.2010, 12:12

Foarte bine arata, dar nu vad coaja de portocala la ingrediente.

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 12:34

OMG ) am editat reteta la 1 noaptea ) cred ca am visat ca am scris si coaja de portocale, iti multumesc mult ca mi-ai atras atentia.Sigur asa am scris-o si pe blog Sa corectez.

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 12:35

DONE !

diaconta 1

14.11.2010, 14:05

Forma am,morcovi am,copii n-am ...adica...am,ca l-am infiat pe Robert asa ca am sa fac ca tare bine arata

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 14:15

e tare bun...deja are o zi de cand l-am facut si e ca abia scos din cuptor.Super pufos...

mamaieelena 1

14.11.2010, 17:22

pe mine m-ai convins atat cu poza cat si cu vorba arata delicios

ionix 1

14.11.2010, 17:25

suuuuuuuuuuuper... clar tre' sa-l fac si yo...

Irina 1

14.11.2010, 21:53

Uite ceva ce mi-am propus si eu sa fac! Foarte bine arata!

MIUTA 1

14.11.2010, 22:37

Super idee,o sa fac sigur.Arata foarte bine!

JustLoveCookin 1

15.11.2010, 04:30

multumesc fetelor

lia maria 1

15.11.2010, 11:29

nu pot spune decat, ca m-ai convins si voi incerca reteta

vanilla 1

15.11.2010, 12:12

am adaugat-o la fav ca vreau si eu sa o incerc!!!

JustLoveCookin 1

16.11.2010, 20:14

trebuie incercata neaparat...e un deliciu,singura problema e ca e atat de fluffy si buna incat nu reusesti sa te opresti...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Kourabiedes karamelomena (fursecuri ptr Craciun)