Chec margareta

de susu in Prajituri, 23 Mar 2011 | 2837 vizualizari

 

Minunata forma de margareta in care am facut deja trei checuri. Forma iese perfecta si nu se lipeste deloc, este ideala. Multumesc bucataras pentru acest premiu minunat. Formele de silicon sunt extraordinare insa la noi preturile sunt inca prea mari.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 lingura cognac
  • Coaja de lamaie
  • Coaja de portocale
  • 60 gr unt
  • 1 lingura de lapte
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura zahar
  • 100 gr nuca maruntita
  • 1 pumn de stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec margareta:

Albusurile se bat spuma cu sare, adaugi zaharul si mixezi bine. Galbenusurile se adauga pe rand apoi esentele si coaja de portocale. Topesti untul si adaugi laptele iar la final lingura de zahar. Faina si praful de copt se cern si  se adauga in ploaie peste oua. O treime se amesteca cu cacaoa cernuta. Pui in tava  compozitia simpla, presari stafidele, nucile si apoi aluatul de cacao. Dai la cuptor pana se rumeneste frumos.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec margareta 93996
retete culinare - Chec margareta 93997
retete culinare - Chec margareta 93998
retete culinare - Chec margareta 93999
retete culinare - Chec margareta 94000
retete culinare - Chec margareta 94001
retete culinare - Chec margareta 94002
retete culinare - Chec margareta 94003
retete culinare - Chec margareta 94004
retete culinare - Chec margareta 94005
retete culinare - Chec margareta 94006
retete culinare - Chec margareta 94007
retete culinare - Chec margareta 94008
retete culinare - Chec margareta 94009
retete culinare - Chec margareta 94013

COMENTARII (22)

horia 1

13.04.2011, 18:33

ce minunatie,ce prezentare!

ionela2682 1

15.05.2011, 20:16

Super forma! sa o stapanesti sanatoasa!

adry88 1

02.06.2011, 16:46

superb

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D