Cheesecake cu ciocolata

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2009 | 13827 vizualizari

 

O prajitura cu branza,fina si aromata

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g biscuiti obisnuiti
  • 50 g nuca
  • 150 g unt
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri zahar
  • Crema:
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 3 oua
  • 50 g ciocolata rasa
  • esenta de rom
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata:

Pesmetul de biscuiti se amesteca impreuna cu zaharul,cacaoa si nuca macinata.Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort detasabila si se formeaza baza.

Toate ingredientele pentru crema le-am pus la robot si le-am mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.

Am turnat crema peste blatul de biscuiti,am uniformizat si dat la cuptor la foc mic,pana a inceput sa se rumenesca.

Cat era inca fierbinte am turnat deasupra glazura de ciocolata,preparata din 100 g ciocolata topita impreuna cu 100 ml frisca lichida.

Am dat la rece pentru cca 2 ore,apoi am taiat in portii cat mai generoase. :)))

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu ciocolata-0
Cheesecake cu ciocolata-1
Cheesecake cu ciocolata-2
Cheesecake cu ciocolata-3
Cheesecake cu ciocolata-4
Cheesecake cu ciocolata-5
Cheesecake cu ciocolata-6
Cheesecake cu ciocolata-7
Cheesecake cu ciocolata-8

COMENTARII (89)

Miha

Miha 1

22.01.2010, 11:49

Daca as avea branza as face si eu.

Oana

Oana 1

25.01.2010, 23:29

Azi am reusit sa-l fac , aveam branzica luata, dar intre timp am avut pofta de tortuletul de biscuiti Ce sa mai zic, iese mai bun de fiecare data Nemaipomenit!

Miha

Miha 1

25.01.2010, 23:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!