Cheesecake cu frisca si crema de capsuni

de cristinne in Prajituri, 9 Mai 2011 | 2169 vizualizari

 

F light.

 

INGREDIENTE

  • biscuiti petit beurre 140 gr;
  • unt - 100 gr;
  • crema branza: 500 gr;
  • zahar vanilat: 1 plic;
  •  zahar brun: 6 linguri;
  • capsuni: 500 gr;
  • frisca lichida: 250 ml;
  • gelatina granule - 1 plic
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu frisca si crema de capsuni:

Preparam blatul din biscuitii sfarmati si 100 de grame unt topit la microunde . Il punem in forma de prajitura si il dam la cuptor 10 minute pana devine crocant

Batem frisca lichida pana devine tare (cu  un plic de intaritor daca e necesar). Facem un piure de capsune. Am taiat cubulete capsunile si le-am pasat cu blenderul.  Pregatim geltina dupa instructiunile de pe pachet. Batem crema de branza cu zaharul pana se topeste si adaugam zaharul vanilat si piureul de capsuni cu gelatina inmuiata. Se pune acest amestec peste blatul de biscuiti racit si se  da la frigider pana se intareste nitel. Se scoate dupa cateva ore si se orneaza cu frisca batuta si cu capsuni..  apoi iar se da la rece

. Este light! fara prea mult zahar! super bun!

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu frisca si crema de capsuni-0
Cheesecake cu frisca si crema de capsuni-1
Cheesecake cu frisca si crema de capsuni-2
Cheesecake cu frisca si crema de capsuni-3
Cheesecake cu frisca si crema de capsuni-4
Cheesecake cu frisca si crema de capsuni-5
Cheesecake cu frisca si crema de capsuni-6
Cheesecake cu frisca si crema de capsuni-7

COMENTARII (12)

divainbucatarie

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:17

cristiana_dana

cristiana_dana 1

11.05.2011, 13:52

adry88

adry88 1

13.05.2011, 15:40

vreau si eu o felie dak tot nu se poate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!