Cheesecake fara coacere

de Tuxedo in Torturi, 28 Iun 2013 | 48981 vizualizari

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

28.06.2013, 17:33

Ce bine arata

MotanLaOale 1

28.06.2013, 17:41

kukibella 1

28.06.2013, 17:49

Cris2711 1

28.06.2013, 18:16

Corinuta 1

28.06.2013, 18:24

simona72 1

28.06.2013, 18:25

Tare bun!

Bunica 1

28.06.2013, 19:33

jolygina 1

28.06.2013, 19:54

foarte bine arata

Alina26 1

28.06.2013, 20:05

cat de bine arata....!!!delicios!!!!

Rocsi 1

28.06.2013, 21:10

Yamiiii ce imi placeee

ralu_ca 1

28.06.2013, 21:26

un deliciu!

diaconta 1

28.06.2013, 21:53

iti dai seama cam cum salivez eu la asa ceva

camelia75 1

28.06.2013, 22:26

Super delicios si potrivit pentru zilele calduroase!!!

Lau 1

28.06.2013, 22:27

ce bine arata

adisor 1

28.06.2013, 22:53

deci frisca trebuie batuta sau nebatuta??really confusing...

Dya Daniela Andrei 1

28.06.2013, 23:34

Angelina_Elena 1

29.06.2013, 00:22

Adisor frisca se bate, apoi se amesteca cu celelalte ingrediente...Gabriela sper sa nu te superi ca am raspuns eu!

Angelina_Elena 1

29.06.2013, 00:22

Arata foarte bine Cheesecake-ul!

Tuxedo 1

29.06.2013, 03:24

Multumeswc Daria pentru clarificare! scrisesem intr-adevar ca se aduga frisca nebatuta iar mai jos scrisesem ca se bate tare! dar am dat copy paste de pe site-ul meu apoi am modificat aici pentru ca l-am facut si cu ea batuta si cu ea nebatuta. Sincer nu e mare diferenta intre a adauga frisca batuta, doar ca il face putin mai pufos!asa ca se poate si cu ea nebatuta

Sidy 1

29.06.2013, 07:52

Bun, bun ! Tare bun !

Lavinia 1

29.06.2013, 08:49

Delicios

Anett 1

29.06.2013, 09:21

foarte bun!

CookieMonster 1

29.06.2013, 10:07

cat de cremos arata!

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 17:40

arata grozav

Giana 1

20.05.2014, 11:43

Prospetime si savoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu capsuni si Green Sugar