Cheesecake simplu

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iun 2010 | 5698 vizualizari

 

retete e preluata de pe un site. Sincer, nu mai stiu care, dar e grozav de bun si simplu de facut

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g biscutit
  • 50 g unt
  • Umplutura:
  • 1kg branza de vaci
  • 1 cana zahar pudra
  • 300 g smantana
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • frisca pt decor-optional
  • bombonele de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake simplu:

Se zdrobesc biscuiti sa fie ca si pesmetul,  apoi se amesteca cu untul si se aseaza intr-o tava rotunda cu pereti detasabili(eu am uns tava cu ulei si am pus folie aluminiu pt siguranta )

Branza de vaci se amesteca cu  zaharul pudra ,ouale, smantana si coaja de lamaie si se mixeaza bine apoi se toarna peste compozitia cu biscuiti in tava

Se da tava la cuptor pentru 60 minute la 160 grade

Cand e gata se lasa sa se raceasca in tava apoi se iau jos pereti detasabili si se orneaza cu frisca si bombonele de ciocolata,asta daca doriti daca nu se poate servi simpla

Este o retata simpla si foarte usor de preparat si de mancat la fel

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake simplu-0
Cheesecake simplu-1
Cheesecake simplu-2
Cheesecake simplu-3
Cheesecake simplu-4
Cheesecake simplu-5
Cheesecake simplu-6
Cheesecake simplu-7
Cheesecake simplu-8

COMENTARII (26)

nadina73 1

27.06.2010, 20:33

adinacarla pana vi promit ca fac altu

nadina73 1

27.06.2010, 20:33

ana e grozav de bun

vanilla 1

30.06.2010, 09:05

ma bag si eu la o felie!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41