Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor

de Bucataras in Pui, 7 Sep 2010 | 3541 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de carne de pasare Bucegi de 300 g
  • 8 chifle medii
  • 3 linguri de unt la temperatura camerei
  • 3 gogosari sau ardei grasi curatati de codita si seminte
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • 1 cutie de rosii In bulion sau 3 rosii medii curatate de coaja
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita de patrunjel verde tocat
  • 3 oua batute
  • O cana de smantana
  • ½ lingurita de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor:

1. Taiati cate un capacel chiflelor, In partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi ungeti-le In interior cu untul Inmuiat.

2. Incingeti uleiul Intr-o cratita si sotati usor ceapa tocata, apoi adaugati ardeii taiati In fasii subtiri, continuand pana ce acestia s-au Inmuiat. In acest moment, luati o lingura din sote si amestecati-o cu carnea Bucegi care a fost taiata cubulete, cu ouale batute, putina verdeata tocata si un praf de sare.

3. Umpleti chiflele cu amestecul de carne, apoi acoperiti-le cu capacelele lor. Incingeti cuptorul la temperatura medie.

4. Reveniti la soteul de ardei, adaugand rosiile taiate cubulete si restul de sare. Fierbeti acest sos pana s-a Ingrosat putin, apoi opriti focul si presarati restul de verdeata tocata.

5. Asezati chiflele umplute Intr-o tava de cuptor si coaceti-le timp de 20-25 de minute. Dupa ce s-au rumenit frumos, Inlaturati capacelele si asezati-le pe cate o lingura de sos de ardei, stropindu-le apoi cu smantana.

 

COMENTARII (2)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

21.12.2010, 13:04

ce bunatateeee

AnyCostescu

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!