Chiftele cu mozzarella la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 26 Mai 2018 | 3363 vizualizari

 

Picnicul bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata porc si vita
  • 1 ou
  • 1 felie paine
  • un fir usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 50 g mozzarella razuita
  • patrunjel
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu mozzarella la cuptor:

Am inmuiat felia de paine in apa. Am amestecat carnea tocata cu oul, painea sfaramata, usturoiul si patrunjelul tocate, mirodeniile si mozzarella rasa.

Am pus hartie de copt intr-o tava si am asezat chiftelele. Am introdus tava in cuptorul incins pana s-au rumenit chiftelele. In timpul coacerii am intors chiftele de pe o parte pe alta.

 Dupa ce s-au rumenit, asezam chiftelele pe o farfurie cu hartie de bucatarie pentru a scapa de excesul de grasime.

Servim chiftele calde sau reci, simple sau cu garnitura, dupa preferinta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu mozzarella la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai