Chiftele de cartofi cu ton

de madi_marin in Peste, 18 Mai 2017 | 4330 vizualizari

 

Reteta pentru picnic
 
 

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari fierţi în coajă
  • 1 conservă de ton în suc propriu
  • mărar proaspăt
  • 1 fir de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi cu ton:

Cartofii fierţi se decojesc şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se amestecă cu peştele din conservă, bine scurs, mărar şi ceapă tocate fin, sare, piper şi făină cât să obţinem un aluat uşor modelabil.

Se formează chifteluţele sub forma dorită şi se prăjesc la foc potrivit.

Se scot la scurs, pe şervete de hârtie.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

oanapl 1

19.05.2017, 09:59

Si mie imi plac si vreau o chifteluta!

dantes 1

19.05.2017, 12:31

Bune!

Dulciuri cu Georgiana 1

19.05.2017, 14:30

Arata foarte bine, cred ca-s deliciose pentru cei care manaca peste!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou in vasul de lut