Chiftele din crab / Crab cake

de Catalina L in Peste, 17 Dec 2017 | 4009 vizualizari

 

Aceste chiftele sunt foarte celebre in Statele Unite.
Aproape toata lumea din Maryland sau mai precis din orasul Baltimore se lauda cu reteta transmisa din generatie in generatie, ca fiind cea mai buna si mai adevarata.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/11/chiftele-din-crab-crab-cake.html

 

INGREDIENTE

  • 200 -250 g de carne de crab
  • 1 ou
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingura de mustar de Dijon
  • 100 g de biscuiti sarati aperitiv Tuc
  • 2 linguri de patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 3-4 linguri de pesmet
  • piper
  • 4 linguri ulei (pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din crab / Crab cake:

Rupeti in bucati biscuitii.

 

Intr-un castron amestecati carnea de crab cu maioneza, mustarul, biscuitii, patrunjelul tocat si zeama de lamaie.

Puneti piper si amestecati totul bine.

 Formati chiftele de crab, dati-le prin pesmet.

Incalziti uleiul intr-o tigaie.

 

Prajiti chiftelele de crab cateva minute pe ambele parti.

Serviti-le calde cu salata de cartofi sau cu salata verde si cruditati.

TIPS-URI

1

Pot fi facute mici si servite ca aperitiv sau le puteti face mai mari si le servi la pranz insotite de o salata buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din crab / Crab cake" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume