Chiftele din ovaz si quinoa

de Ela68 in Mancaruri de post, 11 Mar 2019 | 4938 vizualizari

COMENTARII (13)

mirela0911 1

11.03.2019, 09:25

Interesante!

Ksenya 1

11.03.2019, 10:40

nu are cum sa nu fie bune,Ce sos propui la ele?

Rocsi 1

11.03.2019, 10:53

Gherca Daniela 1

11.03.2019, 11:09

mihaelar63 1

11.03.2019, 12:00

Bune chiftelute !!!

anca_rm 1

11.03.2019, 12:24

Ce reteta faina , super . Cred ca sunt foarte bune

simona72 1

11.03.2019, 13:13

Eu nu am facut cu seminte de chia...deci, nu prea inteleg ))) Ai pus doar semintele de chia la inmuiat, apoi cu tot cu apa ai amestecat cu restul sau le-ai scurs. Si fulgii de ovaz se pun asa cum sunt? Imi place reteta si e buna pentru perioada postului!

Ela68 1

11.03.2019, 14:18

Ksenya, le-am facut cu sos clasic, exact ca la chiftelele normale marinate si le-am servit cu piure de cartof amestecat cu fenel
Simo, dupa ce le lasi la inmuiat, nu va mai exista acea apa pentru ca va fi cu totul absorbita
Fetelor, cu cat puneti mai multe mirodenii, cu atat sunt mai bune; in al doilea rand, ca idee, aduce putin a falafel, totusi, eu pe astea le prefer, au gust arabesc .
Le=am facut in varianta si cu ou, am adaugat 4 oua. Diferenta la gist n-a existat, doar ca au putut fi modelate mai usor.
Cine doreste sa le incerce, propun sa le faceti la jumatate, nu toata cantitatea, ca deh, gusturile nu se discuta.
Noi le mancam ca pe seminte ))))))

Panacris 1

11.03.2019, 14:33

P.S. Dar nu gasesc unde ai folosit quinoa sau sunt asimilate cu chia

Constelatialeu 1

11.03.2019, 14:35

Nu-i planeta mea aici, eu pasc in alta parte...

MotanLaOale 1

11.03.2019, 14:59

Rahela Velicu 1

11.03.2019, 18:47

dantes 1

14.03.2019, 17:25

Interesante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu rosii, loboda si leurda