Chiftelute din carne cu cartofi

de Valclaudia in Porc, 2 Mai 2015 | 9559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 2 cartofi potriviti dati pe razatoarea mica si storsi de zeama
  • 2 felii de paine inmuiate in apa si stoarse foarte bine
  • 4 - 5 catei de usturoi pisati
  • 1 ou
  • sare, piper, ienibahar si boia dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne cu cartofi:

Curatam cartofii, ii spalam si ii trecem pe razatoarea fina.

Feliile de paine le trecem sub jet de apa rece, le stoarcem apoi in maini sa scurgem apa si zdrobim painea peste cartofii rasi.

Adaugam carnea tocata, usturoiul pisat,1 ou si condimente dupa gust.

Amestecam toate ingredientele sa se omogenizeze bine compozitia de chiftele.

Punem uleiul la incins in tigaie, formam chiftelutele dupa marimea si forma dorita, apoi le prajim la foc iute in baie de ulei (uleiul trebuie sa le cuprinda in intregime pentru a se praji uniform).

Dupa ce s-au rumenit le scoatem pe hartie absorbanta si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj