Chiftelute din ciuperci cu susan

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 3838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 fir de praz
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • 1 ou
  • marar, cimbru
  • sare, piper
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din ciuperci cu susan:

Prazul se spala si se taie marunt. Punem prazul la calit in ulei si adaugam ciupercile curatate si taiate marunt. Lasam pe foc pana scade toata zeama. Inainte sa stingem focul adaugam marar si cimbru si portivim de sare. Lasam la racit.

Ciupercile reci le amestecam cu bulionul, oul, usturoiul pisat si pesmet. Amestecam bine iar daca este prea moale mai adaugam pesmet. Potrivim de sare si piper.

Cu mana uda formam chiftelute pe care le tavalim prin susan.

Asezam chiftelutele in tava tapetata cu hartie si dam la cuptor la foc potrivit 30 de minute.

Se pot servi atat calde cat si reci.

Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute din ciuperci cu susan 78334
retete culinare - Chiftelute din ciuperci cu susan 78336
retete culinare - Chiftelute din ciuperci cu susan 78337
retete culinare - Chiftelute din ciuperci cu susan 78338
retete culinare - Chiftelute din ciuperci cu susan 78339
retete culinare - Chiftelute din ciuperci cu susan 78340
retete culinare - Chiftelute din ciuperci cu susan 78341

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

18.01.2011, 12:08

Roberta

elena1988 1

04.03.2011, 15:11

NicoNico 1

19.08.2015, 09:33

buna din compozitia astacam cate chiftelute ti0au iesit ? arata foarye bine a si vreau sa le fac si eu pentru o petrecere dar am cam 45 de invitati sper sa o scot la capat .....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D