Chiftelute din file de peste

de violette in Peste, 26 Mai 2010 | 3512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. file de peste
  • o ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • o ling. zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • o felie de paine (fara coaja) inmuiata in apa
  • faina
  • sare si piper
  • 2 ling. de ulei+ulei pt. prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din file de peste:

Fileul de peste se toaca marunt, se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul, ceapa verde tocata, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, uleiul, zeama de lamaie, sarea si pipereul.

Se framanta bine toate ingredientele, dupa care se fac bilute mici, se dau prin faina, iar apoi se prajesc in ulei incins.

Eu le-am servit alaturi de paste si sos tomat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute din file de peste 34151
retete culinare - Chiftelute din file de peste 34152
retete culinare - Chiftelute din file de peste 34153
retete culinare - Chiftelute din file de peste 34154
retete culinare - Chiftelute din file de peste 34155
retete culinare - Chiftelute din file de peste 34156
retete culinare - Chiftelute din file de peste 34157
retete culinare - Chiftelute din file de peste 34158

COMENTARII (13)

madi_marin 1

27.05.2010, 17:30

si eu trebuie sa incerc reteta ta, ca si mie imi plac la nebunie chiftelutele de peste....

violette 1

28.05.2010, 10:27

ma bucur ca ti-a placut reteta mea
poate o sa o incercisi tu

babi5 1

28.02.2013, 20:29

bune ...oua nu trebuieste la ele ??

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21