Chiftelute din legume-post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 31 Mar 2010 | 16444 vizualizari

 

sunt f bune, calde sunt crocante

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • brocoli
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume-post:

se sapla si se curata legumele.

dam cartofii si morcovii pe razatoarea mare, tocam marunt ceapa, brocoli, patrunjelelu si mararul si le amestecam cu putin faina, cat sa le lege putin.

dupa care formam bilute si le dam prin faina

bilutele formate le punem intr-o tigaie cu ulei incins, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

le scoatem pe un servetel pt a absoarbe surplusul de ulei.

se consuma atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

31.03.2010, 20:58

cccris 1

01.04.2010, 08:01

cu brocoli am o problema, in rest cred ca sint tare bune

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 11:57

le poti face si fara brocoli, eu am pus k aveam prin frigider, dar de obicei le fac si eu fara, mai pun cand am si dovlecel, sau ce mai gasesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Papricas de cartofi - de post