Chiftelute din naut

de dantes in Mancaruri de post, 7 Apr 2017 | 4425 vizualizari

 

Retete de post economice
Reteta preluata de la doamna Postolache Violeta

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • coriandru
  • chimion
  • curcuma
  • sare/piper dupa gust
  • 50 g faina
  • 1/2 plic cu praf de copt
  • 20 g seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din naut:

Punem in vasul de la blender: nautul scurs de zeama, patrunjelul, usturoiul, faina, praful de copt si condimentele. Mixam pana cand obtinem o pasta; daca este prea moale compozitia, mai adaugam faina. Presaram pe un fund de lemn susanul; cu mainile umede, modelam chiftelutele de marimea unei nuci si le tavalim prin susan.

Prajim chiftelutele in baie de ulei si le scoatem pe o hartie absorbanta, pentru a indeparta excesul de ulei.

Se pot consuma ca atare sau cu diferite sosuri.

TIPS-URI

1

Chiftelute

2

Naut

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de post