Chiftelute marinate

de Miha in Pui, 26 Mar 2010 | 9414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cartofi
  • 1 morciv
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare si piper,
  • boia de ardei
  • Pentru marinata:
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper boabe mozaic
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita tarhon uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Cartoful il dam pe razatoare, apoi il stoarcem de zeama, apoi il amestecam cu carnea tocata, condimentele si verdeata. Adaugam oul si omogenizam.

Cu mainile umede se formeaza chiftelute mici, rotinde sau plate, dupa preferinta. Se prajesc in ulei bine incins, avand grija sa nu le rumenim prea tare. Se scot pe un prosop absorbant si se patreaza calde.

Faina o desfacem in putin suc de rosii.

Intr-o cratita punem la fiert sucul de rosii cu putina sare, cateva boabe de piper, frunza de dafin, tarhon si 1 cana de apa. Se lasa sa dea cateva clocote si se pune faina, apoi se pun si chiftelutele. Se lasa sa fiarba. Cand sosul incepe sa se ingroase se adauga 1 lingura otet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

29.03.2010, 15:59

foarte bine arata miha felicitari

Miha 1

29.03.2010, 21:54

Multumesc Nadina!

Sylvia 1

30.03.2010, 14:08

Am si salvat-o inca o reteta care "trebuie" sa o incerc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui