Chiftelute picante de cartofi

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 21949 vizualizari

COMENTARII (37)

Corinuta 1

13.10.2010, 12:55

Hihihi! Am juns prima ca-mi plac!

Miha 1

13.10.2010, 12:56

Bine ai venit!

Corinuta 1

13.10.2010, 12:58

Cu cartofi cruzi ai facut vreodata?

La Ancuta 1

13.10.2010, 13:02

ce bine arata. Nu am mancat cu cartofi fierti. Cred ca sunt tare bune

madi_marin 1

13.10.2010, 13:06

Miha....arunca si la mine o ghiulea, te rog....

mihaelar63 1

13.10.2010, 13:07

direct la favorite si daca pot degusta e si mai bine

Miha 1

13.10.2010, 13:14

Corina, n-am facut cu cartofi cruzi, dar tin minte ca ne facea mama acasa. Oare stiu sa fac? Ia sa-mi zici cum le faci tu.

Miha 1

13.10.2010, 13:14

Buna Anca, bune.

Miha 1

13.10.2010, 13:14

Madi, am trimis cu prastia. Fii gata sa o prinzi.

Miha 1

13.10.2010, 13:15

Mihaela

nadina73 1

13.10.2010, 14:06

hop si eu direct cu furcilesi 5 la numarte-ai reprofilat pe cartofi mai noulasa stiu carnea o manca zmeu pe ascuns si nu mai apuci sa o postezi

nadina73 1

13.10.2010, 14:08

cu cartofi fierti nu am facut doar cruzi dar trebuie sa fie tare bune,o sa le fac sigur i va placea lui Dragos

madi_marin 1

13.10.2010, 14:13

Miha....a ajuns ghiuleaua, dar era muscata..... cine o fi fost de vina?

Corinuta 1

13.10.2010, 14:22

Cum sa nu stii tu Miha, tu. Ii dai pe razatoare si-i storci bine de zeama, in rest cam la fel ca astea cu cartofi fierti. Da' au alt gust dupa ce-i prajesti

Miha 1

13.10.2010, 14:39

Nadina, cartofii plac mult piticilor. Si atunci profit sa-i gatesc in fel si chip si asa mai bag pe langa ei o ceapa, un morcov, o rosie...pe care altfel nu le-ar manca.

Miha 1

13.10.2010, 14:40

Auch Madi...am gresit si am pus-o p-aia muscata?

Miha 1

13.10.2010, 14:41

Corina da da...asa facea si mama. Poate o sa incerc in curand.

Rocsi 1

13.10.2010, 14:43

asa bine arata k ma si infing sa iau una

Criss 1

13.10.2010, 14:48

Foarte buni cartofii facuti astfel. Am facut si eu cu ceva timp in urma si i-am dat prin pesmet inainte de a-i pune la prajit.

Miha 1

13.10.2010, 15:24

Rocsi cate poftesti draga, cate poftesti...

Miha 1

13.10.2010, 15:24

Criss, am facut si varianta cu pesmet si nitel cascaval in compozitie... Bun bun!

lacrimioara 1

13.10.2010, 16:37

arata foarte apetisante o sa le probez si pe astea ca tu miha ai niste retete

madi_marin 1

13.10.2010, 17:27

Miha...sa nu se mai intample, bine?

Miha 1

13.10.2010, 17:58

Lacramioara, multumesc!
Sa aveti pofta, daca le vei face.

Miha 1

13.10.2010, 17:58

Madi, am inteles...5 minute de rusine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu bacon si cascaval