Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Bunatati pentru colindatori!
Crocante la exterior si pufoase la interior, gustul intens de ciocolata!
Cele 70 de gr de unt se topesc la foc mic (intr-o craticioara).
Se adauga ciocolata si se amesteca continuu, pana ce se incorporeaza complet.
Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit pentru 5-10 minute (la temperatura camerei).
In acest timp, oaule se mixeaza cu zaharul pana ce se obtine o spuma densa.
Se adauga esenta de rom, ciocolata topita si se amesteca compozitia.
Se presara praful de copt si faina, incorporandu-se complet.
Compozitia obtinuta este densa, spumoasa.
Se acopera vasul si se pastreaza la rece pentru 2-3 ore, timp suficient pentru ca din compozitia obtinuta sa formam bilele de ciocolata.
Am obtinut exact 36 de fursecuri, desi ar fi iesit mai multe (le-am modelat mai mari).
Fiecare bila modelata se trece, uniform, prin zahar tos, iar apoi prin zahar pudra.
Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Le-am copt pentru 15 minute, la o temperatura de 160 de grade.
Se racesc complet, inainte de a fi asezate in cutii.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult