Ciocanele de pui cu fasole verde

de vero_closca in Pui, 24 Mar 2010 | 6848 vizualizari

 

o reteta foarte gustoasa si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele de pui
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec sau demi-sec de buna calitate
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cana supa de legume sau de pui
  • 1 kg fasole verde congelata
  • sare sau vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu fasole verde:

pulpitele le-am rumenit in putin ulei de masline dupa ce le-am condimentat cu sare si piper,apoi am adaugat un pahar de vin alb sec sau demisec,2-3 catei de usturoi si am lasat la foc mic sa se patrunda.
separat,incingi ulei in tigaie si pui un pachet de fasole verde congelata sa se caleasca.dupa ce s-a calit putin,adaugi o cana de supa de legume sau de pui(daca nu ai poti pune apa fierbinte),putina sare sau vegeta,cativa catei de usturoi zdrobiti si lasi la foc mic cu capac pana se inmoaie fasolea.
POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

24.03.2010, 14:39

foarte bun si frumos....................

vero_closca 1

24.03.2010, 15:36

multumesc...abia am descoperit acest "loc" minunat

nadina73 1

24.03.2010, 18:29

felicitari arata grozav de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor