Ciocolata de casa

de mimmi in Dulciuri, 10 Dec 2011 | 11611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar,
  • 125 g margarina,
  • 125 ml lapa,
  • 400 g lapte praf,
  • 5 linguri cacao,
  • esenta de rom,
  • optional cocos,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Punem apa cu zaharul pe foc si lasam la fiert pana se topeste zaharul. Amestecam cacaua cu laptele praf. Luam siropul de pe foc,adaugam margarina si amestecam pana se topeste. Turnam siropul peste laptele praf si cacao,adaugam esenta si amestecam. Turnam ciocolata in forme si o lasam peste noapte la frigider. Eu am lasat putina compozitie deoparte in care am adaugat fulgi de nuca de cocos,amestecam si punem in diferite forme. A doua zi o taiem si o servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa in foi de napolitana