Ciocolata de casa

de Ubulika in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 3647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 100 g unt
  • 1 esenta portocale
  • putin rom
  • 200 g zahar tos
  • 2 linguri cacao
  • 180-200 mlapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Intr-o cratita punem la fiert pe foc mic apa si zaharul. Cand incepe sa fiarba mai lasam pe foc siropul 10 minute dupa care adaugam untul si amestecam pentru omogenizare. Dupa ce untul s-a topit , tragem vasul de pe foc si adaugam laptele praf , esenta de portocale si cacaoa. Se amesteca foarte bine  pentru a nu ramane cocoloase de lapte praf..mie mi`au mai ramas ceva bucatele mici. Bagam la frigider.

A doua zi taiem ciocolata in bucati de marimea dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa in foi de napolitana