Ciorba cu conopida si mazare

de ala_oancea in Ciorbe, 27 Mai 2009 | 11024 vizualizari

COMENTARII (5)

Oana 1

28.05.2009, 16:50

Mai degraba e o supa. Ciorba eu zic la aia cu bors Arata foarte bine!

ala_oancea 1

28.05.2009, 17:15

Multumesc Oana ! Eu nu folosesc bors si la mine ce este acru e ciorba

Oana 1

28.05.2009, 21:21

Stiu, Ala, am mai auzit. Eu, insa, fac la 3 zile bors si ciorbele numai cu bors

Bucataras 1

10.07.2009, 17:28

hihi, daca faci o poza si scrii si reteta esti mare

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu smantana