Ciorba cu conopida si mazare

de ala_oancea in Ciorbe, 27 Mai 2009 | 11021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 2 morcovi subtiri
  • 400 gr mazare congelata
  • 1/2 conopida mica
  • delikat, sare, piper, boia
  • 2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri sos de rosii
  • parunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu conopida si mazare:

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga morcovii taiati rondele si apa. Buchetelele de conopida se desfac marunt si se adauga la ciorba. Se adauga delikat si se lasa la fiert. Cand conopida este fiarta se adauga mazarea si condimentele. Se mai lasa putin la fiert si se adauga patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu conopida si mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Oana 1

28.05.2009, 21:21

Stiu, Ala, am mai auzit. Eu, insa, fac la 3 zile bors si ciorbele numai cu bors

Bucataras 1

10.07.2009, 17:28

hihi, daca faci o poza si scrii si reteta esti mare

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana