Ciorba cu perisoare de peste

de ramo_cata in Ciorbe, 13 Noi 2009 | 2363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati file de crap ,cred ca in jur de 350-400 g
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • telina
  • 1 gogosar
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • bulion de rosii
  • orez
  • maghiran,busuioc,telina verde,oregano
  • sare,sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de peste:

Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:).

am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai micutz...am adaugat un ou si 2 linguri de faina,maghiran si sare dupa gust.

cand legumele sunt aproape fierte am adaugat perisoarele.le-am lasat cateva clocote si am adaugat si bulionul.am adaugat sare ,sare de lamaie(dupa gust) si le-am mai lasat cateva clocote.am adaugat verdeata si le-am mai lasat cateva clocote.

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana si ardei iute

2

pentru aroma se poate adauga si leustean

3

ciorba nu se drege cu ou

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba cu perisoare de peste 10558
retete culinare - Ciorba cu perisoare de peste 10559

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

19.11.2009, 17:32

mihaela imi pare rau pentru fetita ta...ciorba de peste:cureti pestele de solzi ,intestine si branhii si il tai bucatele potrivite,cureti legumele(morcov,pastarnac,telina,cartofi,ardei gras/gogosar,ceapa ..ce legume vrei tu sa pui) le tai si le pui la fiert cand sunt aproape fierte adaugi pestele si mai lasi la fiert 20 -30 minute ,adaugi zeama de varza sau bors/sare de lamaie,verdeata,sare si gata...poti face pane din peste,peste prajit....

ramo_cata 1

19.11.2009, 17:38

mihaela cateva retete dupa bucatars..
http://www.bucataras.ro/retete/1959/crochete_de_peste_cu_legume.html
http://www.bucataras.ro/retete/1910/crap_prajit.html
http://www.bucataras.ro/retete/334/somon_pane_cu_mujdei_si_mamaliguta.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D