Ciorba de burta

de MOKUSKA in Ciorbe, 21 Sep 2014 | 7876 vizualizari

COMENTARII (14)

Bunica 1

21.09.2014, 19:05

O ciorbita pe care as manca-o dimineata,pranz si seara!Daca burta este proaspata se schimba apa in care fierbe de 3-4 ori

Constelatialeu 1

21.09.2014, 19:08

Buna ciorba te scoala dupa toate bolile...

MOKUSKA 1

21.09.2014, 19:09

Buni, o singura data am incercat cu burta prospata, dar sincer, desi nu sunt genul care renunt prea usor, am aruncat-o ...

MOKUSKA 1

21.09.2014, 19:20

da Cleme, asa este!! am incercat, mai ales de anul nou

Bya Ralu 1

21.09.2014, 19:28

tare buna si eu vreau

Panacris 1

21.09.2014, 19:39

Super bună! Nici eu n-am mâncat astfel de ciorbă până ce nu l-am cunsocut pe soțul meu La noi se prepară lunar ) P.S. o prepar din burtă proaspătă, dar bine curățată, de la măcelarii bulgari din zonă )sau de la Billa

deyutzky 1

21.09.2014, 19:50

n-am facut niciodata, dar de mancat...mananc! ) imi place

MOKUSKA 1

21.09.2014, 20:06

Va stept cel tarziu maine , dupa aia nu cred ca mai gasiti..

babi5 1

21.09.2014, 20:09

;

Merisor 1

21.09.2014, 20:09

Foarte buna ciorba asta, dar eu nu am mai preparat-o de ceva ani

Mitinita 1

21.09.2014, 20:30

eu trebe sa zic bleah, ca nicicum nu pot sa o mananc. Chiar arata bine, dar tot nu pot

MotanLaOale 1

21.09.2014, 22:56

buna buna

roxana_simona 1

19.12.2014, 16:29

mihaelar63 1

20.01.2015, 11:03

Eu mereu prepar cam la doua luni este ceruta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta