Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc

de Valclaudia in Ciorbe, 27 Apr 2014 | 1757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 4 ciuperci champinion
  • cca 50 gr. ciuperci pleurotus
  • cca 200 gr. carne de porc (franjuri, carne de lucru)
  • 1 ceasca de hrisca
  • sare si piper dupa gust
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 lingura bobitede mustar
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • cateva boabe de piper negru
  • 1/2 cutie rosii pasate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc:

Curatam ceapa si morcovul, le spalam.

Morcovul se taie rondele, ceapa o maruntim si le calim laolata in ulei.

Ciupercile le spalam si le taiem felii, apoi le adaugam peste morcov si ceapa, punem sare si piper dupa gust, le sotam pana scade apa lasata de ciuperci.

Carnea de porc de taie bucatele si se adauga peste legumele sotate.

Amestecam cu lingura de lemn pana isi schimba carnea culoarea, punem bobitele de mustar si cele de piper, adaugam apa (cca 3-4l) si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele si carnea.

Clatim boabele de hrisca in apa rece, le adaugam in ciorba, lasam sa fiarba cca 10 minute apoi adaugam rosiile pasate, mai fierbem alte 10 min, stingem focul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc-0
Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc-1
Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc-2
Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc-3
Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc-4
Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc-5

COMENTARII (13)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.04.2014, 18:42

Rocsi

Rocsi 1

27.04.2014, 18:42

alilianaa

alilianaa 1

27.04.2014, 19:55

trebuie sa fie buna.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!