Ciorba de fasole in paine

de Oana in Ciorbe, 1 Apr 2009 | 20350 vizualizari

COMENTARII (32)

ANCA 1

15.03.2009, 19:41

buuuun!!!!!)))))

Oana 1

15.03.2009, 20:23

He, he! Multumesc, multumesc! Ligia, mergea de minune salata de ceapa...dar ce crezi ca zicea bila mea??

Oana 1

19.03.2009, 16:22

Anomiss, m-am gandit mult cum sa-l fac...dar trebuie mult mai groas aluatul, ca sa iasa si putin miez de painca pufos...

Flori 1

22.03.2009, 22:02

Bai Oana, da' tu esti incredibila, fata!!! Geniala ideea cu coptul painii pe ibric si cu capac! Doamne, buna rau tre' sa fi fost!!!

Oana 1

22.03.2009, 23:27

Da fata, ce sa fac))))

Flori 1

22.03.2009, 23:44

La naiba!))

Oana 1

29.04.2009, 11:41

Multumesc

Raluca 1

03.05.2009, 15:33

Am facut si eu ciorbita astazi. A iesit foarte buna, dar din pacate fara painica (in lipsa de masina de paine).
Data viitoare fac upgrade

Oana 1

03.05.2009, 17:31

Ralu, pai merge framantat aluatul, dar iti ia timp...asa la masina, treaba merge singura
Oricum, sa va fie de bine!

boscodina 1

29.07.2009, 23:04

salut, nu stiu daca te ajuta idee mea sa ai mai mult miez. eu fac panica normala, intr-un vas de forma si inaltimea dorita , si cand se raceste cu curaj scot miezul , iar apoi pun marginea obtinuta in cuptor la uscat.daca lasi mai mult miez, poate la uscat nu se va usca asa rau si vei obtine ce vrei.

Oana 1

30.07.2009, 00:42

Bosco, uite ca nu ma gandisem....puteam sa fac painica direct in ibric Multumesc mult pentru idee! Pe moment asa m-am gandit...oricum, a fost delicioasa rau de tot

klausenburger_adica Lacrima 1

30.07.2009, 01:34

tare de tot! dar mereu m-am oprit la capitolul paine cand a fost s-o fac si eu...adica ce faci cu toata painea aia? daca n-o termini? mi se pare atat de multa! e?

boscodina 1

30.07.2009, 02:13

poti face painici mai mici, cam cat o chifla , dar mai inalte,o usuci foarte bine si supa tot adaugi in ea.asa ai si putinapaine si supa multa. oricum la cat e de delicioasa compozitia, uiti de dieta uiti de tot si mananci si toata supa si toata painea

Oana 1

30.07.2009, 12:03

Klau, pai mananci rapid doua portii Eu pusesem "castronul de paine" intr-un castronel normal si se inmuiase coaja crocanta, parca erau crutoane, o nebunie si cum treceam prin bucatarie, mai mancam putin si uite-asa s-a terminat painica

Sylvia 1

25.01.2010, 15:20

wow ce minunatie, tot imi propun sa incerc o data si eu sa fac, super ti-a iesit nota zece !!!!

Oana 1

25.01.2010, 17:44

Sylvia, multumesc! Chiar sa incerci, e dementiala Mi-am propus sa mai fac si eu curand

Sylvia 1

03.02.2010, 17:48

Oana tocmai am executat ieri ciorba de fasole in paine, 100 de pentru ideea cu painea coapta pe vas ca a fost bestiala, mult mai practica si mai aspectuasa ca si painea intreaga decupata . Nu am mai facut capacelul ala aspectuos ca si tine ca nu mi-a ajusn aluatul ca am facut 2 farfurii de paine data viitoare apare si capacul, o sa postez si eu reteta sa vezi cum mi-a iesit Multumesc inca o data

Oana 1

03.02.2010, 20:42

Mmm, bravo Sylvia, ce ma bucur Ma gandeam daca nu ar fi bine sa coc painea chiar in ibric. Si o sa creasca in forma aia, apoi sa-i scot miezul....Mie mi-a placut cum a iesit atunci pe ibric, doar o coaja crocanta, excelenta a fost

horia 1

15.04.2011, 08:57

woooooow, ce minunatie,arta curata,noutate pentru mine!!!! ce-mi place aceasta ciorba.multumim!

horia 1

15.04.2011, 08:57

va doresc un sfarsit de saptamana placut!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan