Ciorba de miel

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 2 Apr 2010 | 4977 vizualizari

 

Ciorba de miel, o puteti incerca de Pasti

 

INGREDIENTE

  • ceapa
  • morcov
  • un ardei gras rosu
  • bulion
  • maruntaiele de la miel
  • capatina, picioarele, coastele de miel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Legumele se pun la fiert cam o jumatate de ora dupa care se adauga maruntaiele, capatina, picioarele, coastele si se spumeaza mereu. cind maruntaiele sunt aproape fierte se scot si se toaca pe o planseta dupa care se pun la loc in ciorba.
Se adauga bulion se mai fierbe putin, se potriveste cu sare si bors si se drege cu  smintina. Se serveste  fierbinte,cu leustean tocat fin si este o bunatate.

Reteta de ciorba de miel de Pasti, immmm...

 

COMENTARII (5)

vero_closca 1

02.04.2010, 22:54

asta e ciorba dar fac si eu bors de miel cu loboda,dar mananc numai eu!

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:02

PASTE FERICIT!

danis 1

06.04.2010, 21:57

super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D