Ciorba de miel reteta

de Valyvalentyna in Supe/Ciorbe, 20 Apr 2014 | 3676 vizualizari

 

Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel,
  • 1 morcov,
  • 1 legatura de radacina de patrunjel,
  • 1 legatura stevie,
  • 1 legatura lobada,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 ou pt dres ciorba,
  • 3-4 linguri smintina grasa,
  • 1 lingura de sare,
  • 1 l bors din tarite de griu,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 legatura leustean,
  • 4-5 linguri de faina pt taietei de casa+1 ou,
  • ardei gras,
  • 2 linguri pasta de tomate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Spalam carnea bine o punem la fiert cind da in fiert luam spuma adaugam sarea o lasam sa mai dea in citeva clocote. Apoi punem morcovul si radacina de patrunjel mai lasam 5 min ca sa fiarba legumele dupa care adaugam ceapa verde toate verdeturile si pasta de tomate. Separat fierbem borsul il adaugam in ciorba si mai lasam sa dea in fiert 3 min si apoi adaugam taietei de casa.

Dupa ce taietei sunt fierti dregem ciorba cu oul si smintina si mai adaugam si un pic de leustean verde tocat marunt.

Pofta buna !!

TIPS-URI

1

Puteti pune orice carne doriti. Se mai poate servi cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

20.04.2014, 21:05

O ciorbita foarte buna!

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 22:42

Multumesc Bunica

Panacris 1

22.04.2014, 08:39

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă ciobănească de miel