Ciorbă de os (porc)

de portiadelumina in Ciorbe, 10 Ian 2013 | 4494 vizualizari

COMENTARII (82)

Bunica 1

10.01.2013, 20:09

Ai uitat de verdeata! Ce-mi placeeee!

Panacris 1

10.01.2013, 20:10

Buna ciorbita! Dar si mai buna e moarea Asa ca ar fi bine sa postezi si reteta de varza murata!

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:11

Timi, dacă vine curierul ăla, îţi trimit

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:11

Da Andreea, mie îmi place mai mult ciorba de os decât ceaţa

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:12

Buni, n-am uitat, dar am zis că prea ar fi ca cea de vară. Dar am avut ceva prin zarzavatul congelat. Chiar e bună, cu mămăligă, uiu

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:13

Mulţumesc frumos Cristina Cu zeama e partea cea mai grea, că până o pun în ciorbă, beau jumătate

Bunica 1

10.01.2013, 20:14

Ardei iute ai avut la ea

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:18

Ooo, cum să nu Buni, păi altfel nu stau la discuţie

angyb 1

10.01.2013, 20:18

buna ciorba

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:19

Angy dispare văzând cu ochii

Bunica 1

10.01.2013, 20:21

Merisor 1

10.01.2013, 20:24

Padre, era sa plec la culcare si nu vedeam minunatie de ciorba

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:26

Meri, ştiu cum e, că deseori fac şi eu la fel

Panacris 1

10.01.2013, 20:32

Ca a pomenit Buni de ardei iute, eu as prefera cu smantana , ca la ardeleni

delia64 1

10.01.2013, 20:35

Buna ciorba dar sa fie cu smantanica...

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:37

Cristina, am pus şi smântână, când am mâncat, dar n-am mai pus la tipsuri, că nu toţi mănâncă ca mine, ca noi. Eu, aproape la orice ciorbă folosesc, acasă, fireşte

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:38

Delia, taman îi spuneam Cristinei că am pus şi smântână. Noi folosim acasă, dar nu toţi folosesc.

alba_zori 1

10.01.2013, 20:38

ce harnic,bunatate de os..

portiadelumina 1

10.01.2013, 20:42

Este Alba, adică, aproape a fost că-i pe ducă Mulţumesc frumos

laura_n 1

10.01.2013, 21:04

buna tare, cred ca trebuie sa puneti de-un tacam in plus la masa )

portiadelumina 1

10.01.2013, 21:12

Laura, la cazuri de urgenţă am cel puţin un sac de tacâmuriEşti binevenită

Lavinia 1

10.01.2013, 21:24

Parinte mai pregatiti un sac de tacamuri ca vin si eu)
Am facut si eu azi ciorbita

portiadelumina 1

10.01.2013, 21:40

Cum nu Lavinia, să mai tai şi un porc Eşti binevenită şi tu la masa nostră

laura_n 1

10.01.2013, 22:06

Parinte

diaconta 1

10.01.2013, 22:13

N-aveai si tu niste carne,sa faci o mancare ca lumea?
Ori numa' in post se face de aia si acum a ramas osul la bataie?

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu legume