Ciorba de perisoare

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 1 Feb 2010 | 4244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei  gras
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura si jum  de bors maggi(sau 250 ml bors)
  • pasta si bulion
  • perisoare:
  • 500g carne tocata
  • 3 linguri orez
  • 1 ou
  • delikat  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se da morcovul si ceapa  pe razatoarea mare,se calesc in putin ulei si apoi se adauga apa si se pune la fiert.Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba adat intr-un clocat reducem flacara si punem perisoarele cu grija in oala,iar apoi marim flacara,adaugam ardeiul si rosiile si lasam sa fiarba.

Dupa aprox. 1 h incercati perisoarele si daca sunt fierte adaugati borsul si pasta si mai lasati putin sa fiarba!servim cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume