Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 6 Mai 2011 | 23468 vizualizari

COMENTARII (41)

Miha 1

06.05.2011, 22:50

Faina ciorbita!

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2011, 23:05

multumesc!

La Ancuta 1

06.05.2011, 23:06

tare buna

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2011, 23:10

lacrimioara 1

06.05.2011, 23:59

mmmmmmmmm delicioasa arata senzational mai ai o portie si pt mine

Sidy 1

07.05.2011, 06:18

Daca e din pui de tara....e nemaipomenit de gustoasa.Si ce bine arataaaaa

marcela1979 1

07.05.2011, 08:06

e buna as papa si eu o portie

nina46 1

07.05.2011, 08:27

se spune taitei, nu taietei ! apoi taiteii se pun inainte de bors sa fiarba si cand pui leusteanul, stingi focul, asa se pastreaza aroma ! nu te supara....

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 08:49

multumesc Lacramioara

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 08:50

multumesc draga Sidy!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 08:51

mutumesc Carla!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 08:55

Draga Nina multumesc pentru precizari, insa as dori sa fac si eu cateva:

in dictionarul limbii romane exista urmatoarea definitie

TĂIEȚÉI s. m. pl. Aluat nedospit făcut din făină, apă, sare (și ouă) tăiat in șuvițe lungi si subțiri, care se fierb în supă sau se gătesc cu brânză, cu nuci etc. [Pr.: tă-i-. – Var.: tăițéi s. m. pl.] – Tăiați (pl. lui tăiat, part. lui tăia) + suf. -ei (după it. tagliatelli).

Taieteii (si orice alte paste) ii adaug in ciorba dupa ce am pus borsul si crede-ma ca fierb foarte bine si au timp suficient! Plus de asta, pusi inainte de bors, il tulbura foarte tare - si asta dovedit!

Cat despre leustean exact asta am spus si eu, nicidecum ca se pune in alt moment:
"Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt."

Numai bine! Nu te supara

ianculubita 1

07.05.2011, 09:15

Super ciorbita,mai ales cand este facuta cu pui de tara si bors proaspat;bravo!

Ina 1

07.05.2011, 09:16

Dya
Si eu pun pastele dupa ce pun borsul Si pestele se pune dupa bors/otet....
Cat despre taietei/ taitei, eu spun taiteti, dar ambele forme se folosesc, in functie de zona geografica . Nu e gresit nicicum
Acum pune-mi o ciorbitza si mie

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 09:20

multumesc Lubita draga mea!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 09:23

draga Ina cu mare drag!

Eu stiam ca nu e gresit insa inainte de a face o afirmatie si de a ne sustine categoric punctul de vedere, cerd ca ar trebui sa ne informam ... plus ca in bucatarie fiecare gateste o reteta dupa cum ii place, nicidecum dupa "asa trebuie:

divainbucatarie 1

07.05.2011, 09:25

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 09:40

Diva pup cu drag

Lau 1

07.05.2011, 09:44

delicioasa

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 09:50

merci scumpa LAu!

RuxyRux 1

07.05.2011, 10:06

La ciorbica ta am potit instantaneu...arata de toate laudele din lume...si deja ii stiu si gustul

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 10:16

multumesc mult scumpa mea!

Rocsi 1

07.05.2011, 11:08

buna ,buna de tot

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2011, 11:13

multumesc draga mea Rocsi!

Corinuta 1

07.05.2011, 14:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu legume