Ciorba de pui dreasa cu ou si smantana

de rivka in Supe/Ciorbe, 12 Mar 2010 | 7631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1, 2 pulpe de pui sau tacam pentru supa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 fir telina
  • 1 fir de praz
  • 2 ardei
  • mazare congelata sau proaspata sau un borcan de mazare
  • sos de rosii(pasta)
  • tarhon 1 lingurita
  • 2 oua
  • smantana
  • sare, piper dupa gust
  • pt servit
  • smantana
  • ceapa
  • ardei iuti
  • paine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui dreasa cu ou si smantana:

Legumele , zarzavaturile se toaca si se pun in oala de supa scurt la dustuit in cateva linguri ulei masline pana isi lasa miros, seadauga carnea de pui apa si se lasa la fiert.

Daca se foloseste mazare congelata sau praspata se aduga si mazarea daca e din borcan se aduga aproape de sf.

Cand carnea e fiarta se scoate eventual se curata de os si se adauga la loc in ciorbita.Se scoate cu ajutorul uneui polonic cam 1 polonic plin de supa se lasa sa se potoleasca.

Se adauga si mazarea din borcan(daca se foloseste borcanul) , tarhonul, pasta de rosii, condimentele dupa gust(se gusta) .

In supa pusa deoparte racorita se amesteca cu furculita 2 oua , smanatana cam 4, 5 linguri mari de supa.

Se adauga aceasta la supa in fierbere se mai dau 1,2 clocote si gata.

Se opreste focul.

Se serveste calda/fierbinte eventual cu paine , ceapa sau iuteala.

Pofta buna!

 

COMENTARII (12)

rivka

rivka 1

13.03.2010, 17:19

multumesc asa o face acasa , asa o fac si eu e foarte buna e adevarat

Oana

Oana 1

13.03.2010, 17:48

Iamiiii

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

15.03.2010, 12:41

o bunatate aceasta ciorbica..............

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!