Ciorba de rosii

de madi_marin in Ciorbe, 7 Feb 2010 | 10403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1  ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 conserva mare de rosii decojite in bulion
  • paste
  • otet
  • verdeata
  • delikat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun la calit in putin ulei, apoi se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sunt aproape gata se mai pune apa,se pun rosiile din conserva taiate mai mici si cu tot cu bulion, pastele si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute.

Se potriveste gustul cu otet si delikat, iar dupa ce stingem focul se adauga verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

07.02.2010, 19:10

Este preferata mea!

Teo 1

07.02.2010, 20:36

buna ciorbica ta! imi plac ciorbele de legume!

madi_marin 1

08.02.2010, 12:10

e foarte usoara si racoritoare!....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta