Ciorba de vacuta cu multe legume 2

de Panacris in Ciorbe, 28 Ian 2012 | 5085 vizualizari

 

Ca tot e frig, ne incalzim cu o ciorbita fierbinte!

 

INGREDIENTE

  • carne de vacuta 300 g.
  • legume asortate ( mazare, morcovi, cartofi, pastarnac, fasole galbena, patrunjel) 500 g.
  • ceapa 1 bucata
  • sare iodata 20 g.
  • foi de dafin 2 bucati
  • ardei tocat 50 g.
  • sos de rosii 100 ml.
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu multe legume 2:

Carnea macra de vacuta se taie patratele, se pune la fiert cu ceapa in apa cu putina sare, la oala minune, cca. o ora. Dupa ce s/a fiert carnea se adauga legumele asortate, foile de dafin, ardeiul tocat marunt, sosul de rosii, se asezoneaza de sare, piper si se mai lasa la fiert, la foc potrivit, cca. 30 de minute. Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu multe legume 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.01.2012, 20:51

Bunaaa!!!!

Panacris 1

28.01.2012, 21:13

Pentru toate fetele

corina241 1

28.01.2012, 22:13

Ne incalzim cu ciorbitza asta bunaaaa

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta