Ciorba din piept de pui cu tarhon

de Zamfira in Ciorbe, 1 Mai 2016 | 818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 2-3 morcovi
  • 1/2 rădăcină ţelină
  • 2 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 1 cană bulion
  • 3-4 linguri tarhon în oţet
  • 4 linguri de ulei
  • pătrunjel verde
  • sare
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din piept de pui cu tarhon:

Tăiem pieptul de pui cuburi potrivite 2×2 cm.Punem bucăţile de carne la fiert.Când începe să fiarbă, luăm spuma cu ajutorul unei palete.

Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe. Un morcov dăm pe răzătoarea mare, ceapa o tocăm mărunt şi împreună le călim în ulei.

Adăugăm toate legumele la carnea de pui în zeama curăţată de spumă. Punem tarhonul tocat mărunt şi sare după gust.

Timp de fierbere 40 minute la foc mic. Când au fiert legumele şi carnea adăugăm bulionul şi pătrunjelul verde tocat mărunt. 

Pentru un gust mai acrişor, am adăugat 2-3 linguri de oţet.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba din piept de pui cu tarhon-0
Ciorba din piept de pui cu tarhon-1
Ciorba din piept de pui cu tarhon-2
Ciorba din piept de pui cu tarhon-3
Ciorba din piept de pui cu tarhon-4
Ciorba din piept de pui cu tarhon-5
Ciorba din piept de pui cu tarhon-6
Ciorba din piept de pui cu tarhon-7
Ciorba din piept de pui cu tarhon-8
Ciorba din piept de pui cu tarhon-9
Ciorba din piept de pui cu tarhon-10
Ciorba din piept de pui cu tarhon-11

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

anca_rm 1

03.05.2016, 11:00

tarhonul ii da o aroma minunata , imi plce

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 11:37

Zamfira 1

04.05.2016, 18:13

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04