Ciorba radauteana

de RoXx in Ciorbe, 1 Mar 2013 | 2159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr. piept de pui
  • 2 l apa
  • 150 gr. smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • o ceapa marime medie
  • 2 morcovi
  • 2 ardei kapia
  • 1 pastarnac marime medie
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 gr. radacina telina
  • 20-25 ml otet
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se curata si se spala toate legumele . La ardei se scot semintele si se taie pe jumatate. Pieptul de pui se spala. Intr-o oala se adauga 2 l de apa, un praf de sare, pieptul de pui, legumele si se pun la fiert pentru 30-40 de minute la foc potrivit. Se curata usturoiul si se da pe razatoarea mica .Dupa ce au fiert se ia oala de pe foc, se scot legumele si carnea si se lasa putin la racit. Pieptul de pui se taie fasii. Ceapa, pastarnacul si telina se paseaza cu blenderul pana se obtine un piure. Morcovii si ardeiul se taie cubulete.

Se pun intr-un castron 300 ml din supa in care au fiert legumele si carnea. Intr-un castron se pune smantana si peste galbenusurile de ou, usturoiul si se amesteca pana la omogenizare cu o lingura de lemn. Peste aceasta compozitie se pun cele 300 de ml din supa si se amesteca bine. Se pune oala din nou pe foc si se adauga piureul format din ceapa, pastarnac si telina. Apoi se pun morcovii si ardeii taiati si amestecul din smantana si galbenusuri. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa pe foc un clocot apoi se ia de pe foc si se adauga otetul si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna !

 

COMENTARII (11)

RoXx

RoXx 1

01.03.2013, 19:41

Multu merisor

Rocsi

Rocsi 1

01.03.2013, 20:15

RoXx

RoXx 1

01.03.2013, 21:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!