Ciorba radauteana

de Lau in Ciorbe, 26 Sep 2013 | 4036 vizualizari

 

by gaby

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui(de tara)
  • 1 piept de pui
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi+1 morcov pentru calit
  • 3 foi de dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 ceapa mare
  • piper boabe
  • sare
  • 300 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 3 galbenusuri
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde(eu nu am avut)
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Curatam radacinele,le spalam,le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita,

Adaugam ceapa curata,morcovii curatati si taiati in 2,crenguta de cimbru,foile de dafin,boabe de piper,carnea de pui si apa 

Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte,

Scoatem carnea si legumele,iar in zeama lasta daca este putina mai adaugam apa

Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete,carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc,

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina,

Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana,amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase 

Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min,timp in care adaugam usturoiul pisat,otet si condimente dupa gust,patrunjel verde tocat

Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei,dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa,

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba radauteana-0
Ciorba radauteana-1
Ciorba radauteana-2

COMENTARII (22)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

15.10.2013, 16:37

bunatate

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 12:32

buna ciorbica

Lau

Lau 1

25.11.2013, 15:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!