Ciorbita de pastai cu smantana

de RODIMUR in Ciorbe, 1 Sep 2017 | 8655 vizualizari

COMENTARII (34)

MotanLaOale 1

01.09.2017, 22:06

RODIMUR 1

01.09.2017, 22:15

Mulțumesc frumos, Motănel!

oanapl 1

01.09.2017, 23:09

Mmm... delicioasă!

RODIMUR 1

01.09.2017, 23:25

Mulțumesc frumos, Oana!

mihaelar63 1

02.09.2017, 03:30

Am sa incerc si eu rosiile calite . De obicei le adug spre sfarsitul fierberii

dantes 1

02.09.2017, 08:01

Buna!

cristinutanicolita 1

02.09.2017, 08:17

Buna!

Ina 1

02.09.2017, 08:29

d-asta vreau si eu

RODIMUR 1

02.09.2017, 08:33

Mulțumesc frumos, Dante!

RODIMUR 1

02.09.2017, 08:35

Mulțumesc frumos, Mihaela! Eu procedez astfel, pentru că la călit, roșiile se mai înmoaie...

RODIMUR 1

02.09.2017, 08:35

Mulțumesc frumos, Cristinuța!

RODIMUR 1

02.09.2017, 08:36

Te servesc cu plăcere, Ina! Merci...

Cofetarul Vesel 1

02.09.2017, 09:06

RODIMUR 1

02.09.2017, 10:27

Mulțumesc, cofetari suceveni!

miki_a 1

02.09.2017, 11:57

O oală de 4 litri cu ciorbă mi-ar fi de mare ajutor zilele astea ! Foarte, foarte bună!

RODIMUR 1

02.09.2017, 12:27

Mulțumesc, Miki! La noi, abia se termină o oală cu ciorbiță și mă gândesc deja la supica următoare... Uite, mai avem de mâncat ciorbiță două zile (azi și mâine) iar apoi voi face o supică de pui cu găluște...Le alintăm, că sunt bune...

miki_a 1

02.09.2017, 12:37

La noi e altă problemă: el e ”borșar” ....la fel și fetele ! La două zile trebuie altă oală de borș ! Bine că nu sunt pretențioși!

RODIMUR 1

02.09.2017, 13:26

Și soțul meu ține la borș, deși e ardelean, iar eu, moldoveancă, prefer supele...

cristeena20 1

02.09.2017, 13:59

RODIMUR 1

02.09.2017, 14:04

Mulțumesc frumos, Cristeena!

Rahela Velicu 1

02.09.2017, 21:09

Rocsi 1

02.09.2017, 22:05

Buna si gustoasa ciorbita ai pregatit!

RODIMUR 1

02.09.2017, 22:11

Mulțumesc, Mimi!

RODIMUR 1

02.09.2017, 22:11

Îți mulțumesc frumos, Rocsi pentru apreciere!

elucubratiiculinare 1

03.09.2017, 08:34

minunata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai cu coaste afumate