Cipsuri de casa

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 12 Dec 2014 | 5119 vizualizari

 

poftiti la rontaialaaa

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ulei
  • sare, piper alb, boia dulce dupa gust
  • busuioc uscat (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri de casa:

Curatam cartofii de coaja si ii feliem cat se poate de subtire.

Eu am o razatoare prin care pot obtine feliute de 1mm.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Asezam in tava pe hartie de copt feliile subtiri de cartofi, apoi le ungem cu ulei (folosim pentru aceasta operatie o pensula din silicon).

Presaram sare, piper si boia peste, daca doriti puteti presara si busuioc uscat.

Dam tava la cuptor (coacere cu ventilatie).

Dupa 5-7 minute scoatem tava din cuptor, intoarcem cipsurile pe cealalta parte si mai dam tava la cuptor pentru alte 3-4 minute.

Noi am servit aceste cipsuri cu sos de iaurt cu marar (iaurt natur+sare+piper+marar verde).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

La Ancuta 1

12.12.2014, 13:18

vreau si eu

Bunica 1

12.12.2014, 14:25

Bune ronțănele!

Rocsi 1

12.12.2014, 21:59

Vin la rontait

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cipsuri facute in casa