Ciucurei

de adasev12 in Pizza, 26 Noi 2011 | 4455 vizualizari

COMENTARII (29)

MIUTA 1

26.11.2011, 23:17

Interesant imi place

Cris2711 1

26.11.2011, 23:17

buni si frumosi

Angelina_Elena 1

26.11.2011, 23:19

interesanta reteta,arata foarte bine

- Andreea - 1

26.11.2011, 23:23

se zice drojdie ptr pizza si ptr aluaturi dospite ptr ca la italieni se gaseste si drojdie ptr aluaturi la cuptor .ceea ce inlocuieste la noi praful de copt...................deci drojdia din reteta aceasta e drojdia normala ptr aluat dospit.pup

adasev12 1

27.11.2011, 02:13

miuta....
cris, multumesc

adasev12 1

27.11.2011, 02:15

elena_daria, multumesc
caroline, o fi drojdie cu siguranta, numai ca este praf, nici macar granule ca drojdia uscata de la noi...oricum, asa ceva se foloseste la pizza si dospeste f bine.pup si eu

alinutza1983 1

27.11.2011, 09:03

..ARATA BINE CIUCUREII TAI!

aziz 1

27.11.2011, 09:24

vreau!!!

MotanLaOale 1

27.11.2011, 11:02

buni buni

DIANA B 1

27.11.2011, 11:06

Bine ca platoul este romanesc , daca drojdia nu
Mi-ai facut pofta rau ... si mie nu-mi place se fac aluaturi framantate

Zambareata 1

27.11.2011, 11:19

ce bine arata...rumenite frumos...sigur o voi incerca si eu....la mine aici gasesc drojdiechiar ma intrebam daca e cineva de prin italia pe aici sau sunt singura

brunetica 1

27.11.2011, 11:21

ce bine arata

lia maria 1

27.11.2011, 11:28

bunu, buni

carmenvlad 1

27.11.2011, 11:41

Interesanti si reusiti ciucureii tai. Buni de rontait.

mirela0911 1

27.11.2011, 12:36

daca-s buni de rontait vreau si eu

mamaieelena 1

27.11.2011, 14:00

buni,buni

gaby_gabytza 1

27.11.2011, 15:38

Lau 1

27.11.2011, 16:19

vreau si eu

Rocsi 1

27.11.2011, 17:30

hai ca sunt si eu prezenta la rontaiala

adasev12 1

27.11.2011, 18:35

alinutza, jultumesc
mona, pt tine cu mare placere

adasev12 1

27.11.2011, 18:37

motan....
onesta, esti o draguta
giorgia.... mai sunt cateva persoane parca...nu mai stiu exact cine. eu sunt pe langa Firenze. tu unde esti?

adasev12 1

27.11.2011, 18:38

brunetica, lia, multumesc
carmen, multumesc
mirela, cu palcere

adasev12 1

27.11.2011, 18:40

mamaie, gabitza
sufletista, si tie
rocsi, ma bucur ca esti prezenta

Zambareata 1

27.11.2011, 18:52

adasev eu sunt inTorino

gaby_duceag 1

27.11.2011, 18:53

crontz cront si io cu voi
daaaaa?????

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie