Ciuperci pleurotus cu smantana

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2014 | 2893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola ciuperci pleurotus
  • 3-4 linguri smantana
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • leurda
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus cu smantana:

Clatim bine ciupercile, taiem bucatele marisoare, punem intr-o oala si acoperim cu apa, dam la fiert impreuna cu leurda pe care am clatit-o bine si am taiat-o bucati marisoare ;

Cand sunt aproape fierte condimentam cu piper si sare si lasam sa fiarba ;

La sfarsit condimentam cu vegeta si adaugam smantana amestecand bine , mai lasam 4-5 minute si luam de pe foc .

Punem intr-o cratita apa la clocotit ptr mamaliga , cand da in clocot adaugam 2-3 bucatele de unt sau margarina si putina sare ;

Cand untul s-a topit adaugam putin cate putin malai pana se ingroasa ;

Luam de pe foc si lasam la racit.!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana