Ciuperci umplute

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 1448 vizualizari

 

oricum ar fi gatite,,,, imi plac!

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 12 ciuperci mari
  • un ardei capia rosu
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 200 g kaiser
  • 2 fire de marar
  • 150 g smantana lichida
  • 100 g vin alb sec
  • 100 g de cas
  • 12 feliute cascaval sau cas
  • condimente
  • (ulei)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam ciupercile, le indepartam coditele, le spalam si le punem intr-o sita sa se scurga de apa. Separat, tocam coditele  impreuna cu ceapa, mararul, ardeiul, rosia, kaiserul si cele 100 g de cas. Le calim intr-o tigaie cu putin ulei pentru 5-10 minute, adaugam apoi vinul, condimentele (sare, piper, curry sau orice altceva doriti) si lasam sa fiarba totul pana cand scade putin. Acum punem smantana si amestecam pana cand devine omogen. Asezam ciupercile intr-o  tava unsa cu putin ulei, presaram sare si piper peste ele, dupa care le umplem  cu aceasta compozitie. Introducem tava la cuptor pentru 15 minute, dupa care punem peste ciupercile umplute cate o felie de cascaval si le mai lasam inca 10 minute.
Se pot servi cu dressing facut din iaurt, usturoi si marar.
Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru ca ciupercile sa nu se innegreasca in timp ce se curata, pe cele curatate le punem intr-un vas cu apa rece, in care am adaugat sare si otet

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci umplute 101743
retete culinare - Ciuperci umplute 101744
retete culinare - Ciuperci umplute 101745

COMENTARII (29)

Dya Daniela Andrei 1

02.05.2011, 15:30

cristiana_dana 1

02.05.2011, 15:31

adry88 1

06.05.2011, 10:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: