Ciuperci umplute

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2010 | 4072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci
  • cascaval
  • o felie sunculita de pui sau orice fel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

se spala ciupercile, se scot coditele si se umplu cu cascaval, iar sunculita o taiem feliute si o punem deasupra sub forma de toarta, sam la cuptor cca 20- 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat