Ciuperci umplute

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2015 | 7431 vizualizari

 

Azi ma gandeam ce sa pregatesc ceva bun si repede pentru cina. Am deschis frigiderul,am vazut ciupercile si gata,m-am hotarat sa fac ciuperci umplute.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci Champignon
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 150 g sunca
  • 150 g branza telemea
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate
  • 2-3 linguri ulei
  • cateva fire de cepsoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Am curatat ciupercile de pielita si le-am rupt coditele.

Am curatat si spalat ceapa si ardeiul capia.

Am tocat ceapa,coditele ciupercilor,ardeiul,sunca.

Am taiat branza telemea cuburi mici.

Am calit in cele 2-3 linguri de ulei, ceapa,am adaugat coditele ciupercilor,tocate.

Am lasat pe foc mic vreo 10 minute,amestecand din cand in cand.

Am adaugat si ardeiul capia tocat,pastrandu-mi putin pentru a pune deasupra,

pe ciuperci inainte sa le bag la cuptor.

Am mai lasat 5 minute pe foc dupa care le-am luat deoparte.

Am adaugat sare si piper dupa gust,ierburile aromate,

telemeaua cuburi si sunca tocata.

Am umplut ciupercile cu aceasta compozitie,am presarat deasupra ardeiul ramas

le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am bagat

in cuptorul preancalzit la 200 grade,pentru 12 minute.

Am scos tava afara,am presarat deasupra cascavalul ras dupa care,

am mai bagat ciupercile in cuptor pentru inca 10 minute.

Am scos ciupercile din cuptor,am presarat deasupra firicele

de cepsoara tocate si le-am servit calde.

Au fost foarte bune!

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci umplute-0
Ciuperci umplute-1
Ciuperci umplute-2
Ciuperci umplute-3
Ciuperci umplute-4
Ciuperci umplute-5
Ciuperci umplute-6
Ciuperci umplute-7

COMENTARII (24)

Geanina87 1

01.05.2015, 15:43

mena29 1

01.05.2015, 18:22

Geanina,multumesc!

mirela0911 1

04.05.2015, 15:06

Ce ne mai plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04