Ciuperci umplute la cuptor

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 10721 vizualizari

 

Am servit aceste ciuperci alaturi de orez sarbesc.

 

INGREDIENTE

  •  20 ciupercute mici champignon
  • 1 ceapa
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • cascaval 
  • marar tocat 
  • un catel mare de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile le spalam bine si le uscam cu un prosop de bucatarie. Le scoatem coditele, iar palarioarele le asezam intr-o tava. Tocam marunt coditele, la fel si ceapa.

Inabusim ceapa in unt. Cand se inmoaie adaugam bucatelele de ciuperci, acoperim cratita cu un capac si le lasam sa se inmoaie si apoi sa scada tot lichidul pe care il lasa ciupercutele.
Separat, amestecam smantana cu faina, pana nu mai se simte niciun cocolos.
Adaugam smantana si mai lasam 1-2 minute pe foc. Adaugam sare si piper dupa gust.
Umplem palarioarele si asezam deasupra cate o felie de cascaval. Le dam la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci umplute la cuptor-0
Ciuperci umplute la cuptor-1
Ciuperci umplute la cuptor-2
Ciuperci umplute la cuptor-3

COMENTARII (5)

Adinacarla

Adinacarla 1

15.01.2010, 18:06

Multumesc de primire...imi cer scuze daca am facut greseli...dar promit ca voi avea grija pe data viitoare

Bucataras

Bucataras 1

15.01.2010, 20:09

Bine ai venit printre bucatarasi!

Teo

Teo 1

15.01.2010, 21:01

Adina ,ai migalit ceva la ciupercutele acestea, dar a iesit ceva frumos.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!